Lägg till en betalningsmetod

Få betalt med säkra transaktioner som både du och dina kunder kan lita på. Välj en eller flera betalningsmetoder av Stripe, Square och PayPal för din onlinebutik (E-handelsplan ). Det här görs separat från att lägga till en PayPal-knapp (alla planer och program) eller ta emot betalningar för onlinebokningar (Premiumprogrammet).

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Gå till Inställningar och sedan Betalningar på kontrollpanelen.
  4. Välj Anslut bredvid den betalningsmetod som du vill lägga till och följ anvisningarna. För vardera betalningsmetod kan du logga in på ett befintligt konto eller skapa ett nytt konto. Upprepa det här steget för varje betalningsmetod som du vill lägga till.

OBS! Här är några tips på hur du väljer betalningsmetod:

• För att använda funktionen PayPal Express behöver du ett PayPal Företag-konto. Privata PayPal-konton accepterar endast betalningar från andra PayPal-användare.
    Square är endast tillgängligt för kunder i USA, Storbritannien, Kanada och Australien.

Välj Anslut bredvid betalningsmetoden
  5. (Valfritt) För att se Apple Pay-knappen för ditt Stripe-konto går du till din publicerade butik på en Apple Pay-aktiverad enhet och öppnar en produktsida, som kommer att visa hur sidan ser ut för kunderna. Apple Pay-knappen visas också på kassasidan.
    Apple Pay-knapp i kassan