Ändra eller ta bort min flerfaktorautentiseringsmetod

När du har lagt till en inloggningsmetod för flera faktorer (MFA) kan du ta bort den eller ändra vilken som används som standard. Om du tappar bort enheten rekommenderar vi att du har minst två metoder konfigurerade.

1. Gå till sidan Säkerhetsinformation . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
    • Om du har en inloggningsmetod (t.ex. Microsoft Authenticator-appen eller ditt telefonnummer) kan du använda den för att verifiera din identitet.

Ändra standardinloggningsmetod

1. Bredvid Standardinloggningsmetod väljer du antingen Ändra eller Ange en standardinloggningsmetod , beroende på vad du ser.
    Sidan Säkerhetsinformation med knappen Ändra markerad bredvid standardinloggningsmetoden.
  2. Välj önskad inloggningsmetod och välj sedan Bekräfta . Du får en bekräftelse på att din standardinloggningsmetod har ändrats.

Om du inte har konfigurerat en standardinloggningsmetod visas Ange en standardinloggningsmetod istället. Följ stegen för att konfigurera en inloggningsmetod .

Ta bort en inloggningsmetod

1. Välj Ta bort bredvid metoden du vill ta bort.
    Sidan Säkerhetsinformation med knappen Ta bort markerad bredvid inloggningsmetoden.
  2. Bekräfta ditt beslut genom att välja OK . Du får en bekräftelse på att inloggningsmetoden har tagits bort. Om du inte har några andra metoder konfigurerade lägger du till en ny .