Lägg till Alias-domäner i mina Linux-värdtjänster

Med alias kan du peka flera domäner till samma innehåll och dokumentrot samtidigt som alias-URL bibehålls. Detta kan vara ett användbart verktyg för varumärkeskonsistens, internationalisering och förebyggande av stavfel.

1. Logga in på din GoDaddy-produktsida .
  2. Välj Webbhotell och sedan Hantera för önskad Linux-värdtjänstplan.
    klicka på hantera
  3. Välj cPanel-admin.
  4. Välj Domäner .
  5. Välj Skapa en ny domän .
  6. Ange namnet på din domän (inkluderar inte www).
  7. Välj Skicka .

Ett meddelande om att du lyckas bekräftar att din Alias-domän har skapats.