Koppla från min Facebook-företagssida från GoDaddy Conversations
När du kopplar bort din Facebook-företagssida från GoDaddy Conversations kommer du inte att ta emot meddelanden och kommentarer om Facebook Messenger. Alla dina Facebook-meddelanden och kommentarer kommer att tas bort från inkorg och arkiv för Konversationer, och stjärnmärkta Facebook-meddelanden och kommentarer tas också bort.
You can reconnect Facebook any time. If you do, all your messages and comments will appear in your Conversations inbox again.
- Logga in på din GoDaddy-mobilapp.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
more, and then tap Settings. - Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Bekräfta att du vill koppla från Facebook genom att välja Ja, Koppla från .
- Logga in på din GoDaddy-mobilapp.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
settings. - Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Bekräfta att du vill koppla från Facebook genom att välja Ja, Koppla från .
- Gå till din GoDaddy produktsida för i en webbläsare.
Om du har den fristående versionen av Conversations expanderar du Conversations Unified Inbox . Välj Webbinkorg till höger om ditt Conversations-paket.
ELLER
Om du har ett Websites + Marketing-paket bläddrar du till Websites + Marketing och väljer Hantera bredvid din webbplats. Expandera Conversations i den vänstra menyn.
- Välj Inställningar.
- Select Channels
- Expand Facebook, and then select your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Bekräfta att du vill koppla från Facebook genom att välja Ja, Koppla från .