Köparstatus

Om du är Köpare av en domän i auktion är följande tabeller guider som ger en beskrivning av status för din domän och de steg du ska göra.

Erbjudande / moterbjudande

Köparstatus Status Beskrivning Nästa steg
Skicka e-post till säljaren för mer information Den här domänen flyttades inte automatiskt till Köparen. Klicka på länken E-postförsäljare för att skicka ett meddelande till säljaren När domänen har flyttats till ditt konto, godkänner du den på sidan Inkommande kontoändringar
Mottagna medel, auktorisering väntande 5-dagars fönster för att verifiera medel Vänta till dag 6, eftersom domänen sannolikt överförs automatiskt. Om den inte gör det kontaktar du säljaren för att manuellt överföra domänen
Väntande budköp Köparen måste betala överenskommen betalning Gör betalning
Status Förväntat slutdatum Vänta tills domänen har flyttats till ditt konto

Köp endast nu

Köparstatus Status Beskrivning Nästa steg
Väntande budköp Köparen måste betala överenskommen betalning Gör betalning
Mottagna medel, auktorisering väntande 5-dagars fönster för att verifiera medel Vänta till dag 6, eftersom domänen sannolikt överförs automatiskt. Om den inte gör det kontaktar du säljaren för att manuellt överföra domänen
Skicka e-post till säljaren för mer information Domänen flyttades inte automatiskt till Köparen. Klicka på länken E-postförsäljare för att skicka ett meddelande till säljaren Kontakta support om säljaren inte svarar på dina förfrågningar

7-dagars offentlig auktion

Köparstatus Status Beskrivning Nästa steg
Väntande budköp Köparen måste betala överenskommen betalning Gör betalning
Mottagna medel, auktorisering väntande 5-dagars fönster för att verifiera medel Vänta till dag 6, eftersom domänen sannolikt överförs automatiskt. Om den inte gör det kontaktar du säljaren för att manuellt överföra domänen
Skicka e-post till säljaren för mer information Domänen flyttades inte automatiskt till Köparen. Klicka på länken E-postförsäljare för att skicka ett meddelande till säljaren Skicka e-post till Support om säljaren inte svarar på dina förfrågningar

Utgången domän

Köparstatus Status Beskrivning Nästa steg
Väntande budköp Köparen måste betala överenskommen betalning Gör betalning
Status Domänen ska flyttas till ditt konto automatiskt detta datum, såvida inte den ursprungliga domänägaren förnyar den under de närmaste dagarna Ej tillämpligt

Mer information

• Säljarstatus