Kontrollera min e-postlagringskvot

Spåra hur mycket lagringsutrymme du har i ditt Microsoft 365-e-postkonto. Du kan kontrollera din e-postlagring när som helst.

Om du har Start e-post eller E-post - Grund är din kvot 10 GB. Om du har Online Essentials eller Business Premium är din kvot 50 GB.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj Kugghjulsknappen för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar högst upp till höger.
  3. Välj Allmänt > Lagring . Du får se hur mycket utrymme du har använt.
    Lagringsfält som visar 8% används