Kontrollera kontakterna i Microsoft 365

Om ditt e-postkonto har komprometterats måste du söka efter skadliga kontakter som kan påverka din förmåga att skicka och ta emot meddelanden.

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att kontrollera kontakter. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på Exchange-administratörscentret . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Välj E-postflöde > Kontaktdon .
    Menyn Flödesmeny har öppnats och visar alternativet Anslutare
  3. Om du inte känner igen några listade kontakter väljer du en kontakt och sedanpapperskorgsknappen Ta bort .
  4. Välj Bekräfta för att ta bort anslutningen.