Kontakta domännamnssäljaren

När du har vunnit ett domännamn på GoDaddy Auktioner, måste du kontakta domänförsäljaren.

Att kontakta domännamnssäljaren

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Håll muspekaren över Budgivning List menyn och välj sedan Won.
  3. Klicka på E-postförsäljare för domännamnet.
  4. Ange meddelandet och klicka sedan på Skicka e-post .

Vad som händer sedan beror på säljarens registrator. Om säljaren använder GoDaddy som registrator kan han / hon påbörja en kontoändring. Domänen flyttas automatiskt till ditt konto på 5: e eller 6: e dagen (väntande tidszoner).

Om säljaren använder en tredjepartsregistrator och betalningsbeloppet understiger 5 000 USD måste det verifieras innan du kan kontakta dem. På sjätte dagen kontaktas säljaren automatiskt med meddelandet att pengarna har verifierats och överföringsprocessen kan börja.

Mer information finns i Hur flyttas domänen från säljarens till köparens konto?.

Om du inte kan nå säljaren eller har problem med överföringen kan du lämna in en tvist. Mer information finns iBestrida en transaktion på Go Daddy Auktioner

För mer information om processen efter auktioner, se Förstå GoDaddy Auktioner Betalningstransaktioner.