Konfigurera vidarebefordran av e-post i mitt Linux-värdtjänstkonto

Du kan ställa in funktionen för vidarebefordran av e-post i cPanel för att vidarebefordra kopior av inkommande e-post.

OBS! Mer information finns i cPanel-dokumentationen för skotare .

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På sidan cPanel i avsnittet E-post klickar du på Vidarebefordringar .
  5. Lägg till den typ av vidarebefordran du vill använda. För mer information, se cPanel-dokumentationen för den här funktionen .