Konfigurera textmeddelanden för Go Daddy Auktioner

I GoDaddy Auktioner kan du aktivera textmeddelanden och ange vilka typer av varningar du vill få. Du kan få följande aviseringar:

• Auktionsbudet löper ut inom en timme - Meddelar dig när en auktion du bjuder på håller på att löpa ut.
  • Meddelande om överbud - Meddelar dig när du har fått ett överbud.
  • Auktionsbevakning upphör om en timme - Meddelar att en auktion du tittar på håller på att löpa ut.
  • När du får ett erbjudande - meddelar dig när du får ett erbjudande.

Så här konfigurerar du SMS-meddelanden för GoDaddy Auktioner

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Klicka på Inställningar .
  3. I avsnittet SMS-inställningar fyller du i följande fält:
    • SMS-nummer – Ange ett mobiltelefonnummer dit du vill få textmeddelanden skickade med aviseringar. Välj sedan en operatör från listan.
    • SMS-adress – GoDaddy Auktioner fyller i detta fält automatiskt efter att du har angivit ditt mobiltelefonnummer och väljer en operatör i listan.

OBS! Om du väljer Anpassad leverantör, måste du ange en e-postadress i det här fältet. Kontakta din operatör för mer information.

• Skicka testmeddelande – Klicka för att skicka ett testmeddelande via SMS till din mobiltelefon.
    • Skicka mig ett SMS-meddelande när – Välj när du vill få ett SMS-meddelande från GoDaddy Auktioner.

OBS! Faktorer som ligger utom GoDaddy Auktioners kontroll kan påverka leveransen av SMS-meddelanden. Leveransen av dessa kan därför inte garanteras. Din operatör kan debitera dig för de SMS-meddelanden du tar emot.

4. Klicka på Skicka .