Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera Server-säkerhetskopior

Om din server av någon anledning går sönder kan den vara katastrofal, inte bara med potentiella förlorade intäkter utan med den tid som krävs för att få tillbaka den online. Automatiska säkerhetskopior av servern kan skydda din investering genom att minska driftavbrott om något går fel på din server. Låt våra GoDaddy-experter konfigurera automatiska serversäkerhetskopior åt dig så att du kan känna dig trygg.

OBS! Om du vill veta mer om det här tjänsten ringer du (480) 463-8824 .

GoDaddy-experttjänster

Mer information om de tjänster GoDaddy erbjuder finns iMenyn Experttjänster .