SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Konfigurera mitt SSL-certifikat med ACME

Automated Certificate Management Environment (ACME) är ett protokoll för att automatisera interaktioner som krävs mellan din server och certifikatutfärdaren för ditt SSL-certifikat. Det kan automatisera begäran, nedladdningen och installationen av ditt certifikat.

OBS! Den här funktionen stöds för närvarande inte av API-återförsäljarkunder.

För att använda ACME måste du installera en ACME-klient på din server och använda serverns kommandoradsgränssnitt (CLI). Om du inte är bekväm med att installera klienten eller använda en CLI kan du installera ditt SSL-certifikat manuellt .

1. Installera en ACME-klient som Certbot på din server.
  2. Gå till GoDaddy produktsida.
  3. För SSL-certifikat väljer du Hantera alla .
  4. Välj Hantera alla för SSL-certifikat .
  5. Välj ACME-automatisering > ACME-inställning .
  6. Avsnittet ACME-bindningsnyckel för externt konto innehåller nyckel-ID för extern kontobindning (EAB) och nyckeluppgifter för externt kontobindning (EAB) som är unika för ditt certifikat. Dessa kommer att användas i kommandona för att konfigurera din ACME-klient.
  7. Om du använder Certbot-klienten letar du efter din serverversion i avsnittet Exempel på Certbot-kommandon. Vi tillhandahåller instruktioner för några av de vanligaste servrarna. Om din serverversion är listad följer du anvisningarna för att konfigurera din ACME-klient. Det finns några saker att se upp för.
    • Rätt nyckel-ID och nyckeldata inkluderas i exempelkommandona, men du måste ersätta platshållare som my.domain.com med rätt information för din webbplats.
    • Om den slutliga installationen av certifikatet inte stöds för närvarande, se Installera mitt SSL-certifikat.
    Om din serverversion inte finns med i listan eller om du använder en annan ACME-klient än Certbot, se dokumentationen för din ACME-klient och server-OS om hur du konfigurerar och installerar ett certifikat.