Konfigurera min webbplatstjänst

Om du inte har konfigurerat planen Webbplatsskötsel måste du göra det först (det går snabbt) innan du begär en uppdatering av din webbplats.

1. Gå till Webbplatsdesigntjänster och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Bredvid webbplatsvårdsplanen väljer du Konfigurera webbplatsvård .
    välj sätt upp webbplatsvård
  3. Lägg till informationen i formuläret och välj sedan Skicka .
    lägg till din webbplats och kontaktinformation i formuläret

OBS! Om du bara har en webbplats väljs den som standard.

4. Du ser en bekräftelseskärm och kan omedelbart begära en uppdatering av din webbplats. (Om din webbplats fortfarande byggs kommer den att meddela dig.)