Webbdesigntjänster Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Konfigurera min plan för marknadsföringstjänster

Om du inte har konfigurerat din plan för marknadsföringstjänster måste du göra det först (det går snabbt) innan du begär en uppdatering för din webbplats.

1. Gå till Webbplatsdesigntjänster och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Rulla ner till Webbplatser och välj Hantera bredvid webbplatsen. Om du har en WordPress-webbplats hittar du din plan för marknadsföringstjänster i listan på sidan Mina produkter och väljer Hantera .
    välj hantera
  3. Lägg till informationen i formuläret och välj sedan Skicka .
    lägg till din webbplats och kontaktinformation i formuläret

OBS! Om du bara har en webbplats väljs den som standard.

4. Du ser en bekräftelseskärm och kan omedelbart begära en uppdatering av din webbplats. (Om din webbplats fortfarande byggs kommer den att meddela dig.)