Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera domäner

GoDaddy-specialister kan konfigurera upp till 3 domäner på din servers kontrollpanel. Den här tjänsten inkluderar 1 e-postkonto och 1 databas per domän samt uppdatering av DNS i domänhanteraren.

OBS! Om du vill veta mer om det här tjänsten ringer du (480) 463-8824 .

GoDaddy-experttjänster

Mer information om de tjänster GoDaddy erbjuder finns iMenyn Experttjänster .