Konfigurera betalning för min onlinebutik

Få betalt för dina digitala och fysiska produkter med säkra onlinetransaktioner som både du och dina kunder kan lita på. Du kan också få betalt genom att lägga till en PayPal-knapp, godkänna betalningar för onlinebokningar eller via alternativ för offlinebetalning.

Godkänn hel- och delbetalningar online via GoDaddy Payments (inklusive Apple Pay och Google Pay), PayPal, Square eller Stripe (inklusive Apple Pay). Läs mer om GoDaddy Payments.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen väljer du Handel, och under Betalningar väljer du Metoder.
    • För Onlinebutik – Premium: Gå till Inställningar > Betalningar på kontrollpanelen.
  1. Välj Anslut bredvid den betalningsmetod som du vill lägga till och följ instruktionerna för att logga in på ett befintligt konto eller skapa ett nytt konto. Du kan lägga till en kredit-/bankkortsmetod, PayPal och offlinebetalningar.

Obs! (Valfritt) Ditt Apple Pay kommer inte att visas om du inte går till din publicerade butik på en Apple Pay-aktiverad enhet, och visa din produktsida precis som dina kunder skulle göra. Apple Pay-knappen visas också på kassasidan.
Apple Pay-knapp i kassan