Komma igång med värdtjänster (cPanel)

Om du inte har använt värdtjänster eller cPanel förut kan den här artikeln hjälpa dig att komma igång.

1. Konfigurera din värdtjänst

Först ska du konfigurera ditt värdtjänstkonto. Därmed kan du ansluta ett domännamn till ditt värdtjänstkonto, samt skapa ett användarnamn och lösenord. För mer information, se Konfigurera ditt konto.

2. Lägg upp dina filer

Det enklaste sättet att göra det är via cPanels inbyggda filhanterare. Med filhanteraren kan du lägga upp filer samt flytta och redigera dem. För mer information, se Hantera filer för ditt värdkonto.

När du har öppnat den, se till att ladda upp webbplatsens filer till katalogen public_html.

3. Konfigurera e-post

Nu när du har fått din sajt på plats kan du gå till fliken E-post och konfigurera e-postkonton. För mer information, se Konfigurera e-postkonton.