VPS4-värdtjänster Hjälp

Jämför VPS Generation 4-paket

GoDaddys Virtuella privata server (VPS) Generation 4 finns tillgänglig i fyra paket. Det finns tre supportnivåer för varje paket: Egenhanterad, hanterad och fullständigt hanterad. Gå igenom tabellen nedan för att hitta det paket och den supportnivå som passar bäst för dig – eller se vad som ingår i ditt befintliga paket.

VPS Generation 4-paket

Funktion Starta Förbättra Väx Utöka
VM-kärnor 1 2 3 4
RAM 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Lagringsutrymme 40 60 150 200
Operativsystem Alla paket: Linux eller Windows
(se Supportnivåer för mer information)
Säkerhetskopior Alla paket: Automatiskt och på begäran
IP-adresser Alla paket: 1 dedikerad
SSL-certifikat Alla paket: Gratis under det första året

Supportnivåer för VPS Generation 4

Funktion Självhanterad Hanterad Fullt hanterad
Kontrollpanel Ingen cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk
Operativsystemsalternativ för Linux CentOS 7, Debian 8, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7
(Plesk på Ubuntu 16.04 LTS kommer oktober 2018)
cPanel på CentOS 7
(Plesk på Ubuntu 16.04 LTS kommer oktober 2018)
Operativsystemsalternativ för Windows Windows 2016 Windows 2016 Windows 2016
Övervakning/upprätthållning av nätverkets drifttid
Skydd mot DDoS-attacker på nätverksnivå
Övervakning av prestanda på system- och programvarunivå
Säkerhetsuppdatering
Apache, MySQL, säkerhetssupport för nätverk Begränsad Begränsad
cPanel-, WHM-, Plesk-support Begränsad Begränsad
Installation av anpassade plugin-program, uppdateringar, support Endast installation
Webbplatsmigrering från annan leverantör till GoDaddy Upp till fem webbplatser, 10 GB/webbplats, 1 databas/webbplats
Felsökning av fel i användarskript Begränsad
Installation av anpassade program, uppdateringar, support GoDaddy granskar och installerar enbart
Databasadministration
Serveroptimering Begränsad: Inga webbplats- eller skriptuppdateringar)
Support för LAMP-stack
PHP-modulinstallation
Säkerhetskopieringar av webbplatsen
Serveroptimering
SSL-installation