Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Jämför Gen 4 VPS-planer

GoDaddys Virtual Private Server (VPS) Generation 4 finns i fyra planer. Varje plan finns med två supportnivåer: Självhanterad eller Fullhanterad. Se tabellerna nedan för att hitta den plan och supportnivå som passar dig bäst - eller för att se vad din befintliga plan innehåller.

OBS! Om du letade efter Generation 4- dedikerade serverplaner har vi de också .

VPS Generation 4-paket

Funktion 1 vCPU 2 vCPU 4 vCPU 8 vCPU
VM-kärnor 1 2 4 8
RAM Standardplan: 1 GB
Plan för högt minne: 2 GB
Standardplan: 4 GB
Plan för högt minne: 8 GB
Standardplan: 8 GB
Plan för högt minne: 16 GB
Standardplan: 16 GB
Plan för högt minne: 32 GB
Lagringsutrymme 20 100 200 400
Operativsystem Endast Linux
Ingen kontrollpanel
Linux eller Windows
(se Supportnivåer för mer information)
Säkerhetskopior Alla paket: Automatiskt och på begäran
IP-adresser Alla paket: 1 dedikerad
SSL-certifikat Alla paket: Gratis under det första året

Supportnivåer för VPS Generation 4

Funktion Självhanterad Fullt hanterad
Kontrollpanel Ingen, men kan lägga till cPanel / WHM eller Plesk vid köptid cPanel/WHM, Plesk
Operativsystemsalternativ för Linux CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7, Plesk på Ubuntu 16.04 LTS
Operativsystemsalternativ för Windows Windows 2016 Windows 2016
Övervakning/upprätthållning av nätverkets drifttid
Skydd mot DDoS-attacker på nätverksnivå
Övervakning av prestanda på system- och programvarunivå Betalt alternativ
Säkerhetsuppdatering Betalt alternativ
Apache, MySQL, säkerhetssupport för nätverk Betalt alternativ Begränsad
cPanel-, WHM-, Plesk-support Betalt alternativ Begränsad
Installation av anpassade plugin-program, uppdateringar, support Betalt alternativ Endast installation
Webbplatsmigrering från annan leverantör till GoDaddy Betalt alternativ Upp till fem webbplatser, 10 GB/webbplats, 1 databas/webbplats
Felsökning av fel i användarskript Betalt alternativ Begränsad
Installation av anpassade program, uppdateringar, support Betalt alternativ GoDaddy granskar och installerar enbart
Databasadministration Betalt alternativ
Serveroptimering Betalt alternativ Begränsad: Inga webbplats- eller skriptuppdateringar)
Support för LAMP-stack Betalt alternativ
PHP-modulinstallation Betalt alternativ
Säkerhetskopieringar av webbplatsen Betalt alternativ
Serveroptimering Betalt alternativ
SSL-installation Betalt alternativ