Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Jämför Gen 4-dedikerade serverplaner

GoDaddys Generation 4-dedikerade servrar finns i åtta planer - fyra med standardhårddiskar (HDD) och fyra med solid-state-enheter (SSD). Varje plan finns med tre supportnivåer: Självhanterad, Hanterad och Fullhanterad. Se tabellerna nedan för att hitta den plan och supportnivå som passar dig bäst - eller för att se vad din befintliga plan innehåller.

OBS! Om du letade efter Generations 4 VPS- planer har vi även de .

Generation 4 dedikerade serverplaner (HDD)

Plannamn DED4-32G DED4-64G DED4-128G DED4-256G
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC & # 153; 7351P AMD EPYC & # 153; 7351P
CPU-kärnor / trådar 4C / 8T 6C / 12T 16C / 32T 16C / 32T
CPU-frekvens 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Lagrings HDD 2 x 4000 2 x 4000 2 x 8000 2 x 8000
RAID-nivå 1 (speglade skivor) 1 (speglade skivor) 1 (speglade skivor) 1 (speglade skivor)
Operativsystem Alla paket: Linux eller Windows
(se Supportnivåer för mer information)
IP-adresser Alla paket: 1 dedikerad
SSL-certifikat Alla paket: Gratis under det första året

Generation 4 dedikerade serverplaner (SSD)

Plannamn DED4-32G-SSD DED4-64G-SSD DED4-128G-SSD DED4-256G-SSD
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC & # 153; 7351P AMD EPYC & # 153; 7351P
CPU-kärnor / trådar 4C / 8T 6C / 12T 16C / 32T 16C / 32T
CPU-frekvens 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Lagring SSD NVMe 2 x 500 2 x 500 2 x 1000 2 x 1000
RAID-nivå 1 (speglade skivor) 1 (speglade skivor) 1 (speglade skivor) 1 (speglade skivor)
Operativsystem Alla paket: Linux eller Windows
(se Supportnivåer för mer information)
IP-adresser Alla paket: 1 dedikerad
SSL-certifikat Alla paket: Gratis under det första året

Generations 4 Stödnivåer för dedikerad server

Funktion Självhanterad Fullt hanterad
Kontrollpanel cPanel eller Plesk på CentOS 7 (valfritt) cPanel / WHM
Operativsystemsalternativ för Linux CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7
Operativsystemsalternativ för Windows Windows 2016 Windows 2016
Övervakning/upprätthållning av nätverkets drifttid
Skydd mot DDoS-attacker på nätverksnivå
Säkerhetsuppdatering Endast med kontrollpanelen
Apache, MySQL, säkerhetssupport för nätverk Begränsad (med kontrollpanel) Begränsad
cPanel, WHM, Plesk Begränsad (med kontrollpanel) Begränsad
Installation av anpassade plugin-program, uppdateringar, support Endast installation
Webbplatsmigrering från annan leverantör till GoDaddy Upp till fem webbplatser, 10 GB/webbplats, 1 databas/webbplats
Felsökning av fel i användarskript Begränsad
Installation av anpassade program, uppdateringar, support GoDaddy granskar och installerar enbart
Databasadministration
Serveroptimering Begränsad: Inga webbplats- eller skriptuppdateringar)
Support för LAMP-stack
PHP-modulinstallation
Serveroptimering
SSL-installation