GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Jag har inte längre en prenumeration på GoDaddy Studio PRO

Vad hände med min GoDaddy Studio PRO-prenumeration?

Om du har migrerat från Over till GoDaddy Studio kanske din prenumeration inte automatiskt förnyas när den avslutas. Det beror på att vi har gjort vissa ändringar i vår prenumerationshantering och att vissa Over Web Product-planer har upphört.

Kan jag prenumerera på GoDaddy Studio PRO igen?

Ja! Om du ursprungligen prenumererar på Over i webbappen slutar din prenumeration nästa förnyelsedatum. När du försöker använda någon av PRO-funktionerna i GoDaddy Studio efter det datumet får du frågan om du vill prenumerera på ett GoDaddy Basic + -plan för webbplatser och marknadsföring, som inkluderar GoDaddy Studio PRO. Följ anvisningarna eller se stegen för att prenumerera på GoDaddy Studio PRO .
Du uppmanas att prenumerera på en plan för Hemsidor + Marknadsföring, som kommer med GoDaddy Studio

Du kan också välja en Premium-, Commerce- eller Commerce Plus-plan som alla medföljer GoDaddy Studio PRO.

Om du inte vill prenumerera på en plan för Hemsidor + Marknadsföring kan du fortsätta använda den kostnadsfria versionen av GoDaddy Studio, som erbjuder samma kraftfulla innehållsskapande verktyg, men med en begränsad mängd innehåll och funktioner.

Vad sägs om mina projekt?

Design som du redan har skapat med GoDaddy Studio PRO påverkas inte. Du får fortfarande samma fantastiska upplevelse på våra webb-, iOS- och Android-appar, men du kan inte använda PRO-funktionerna och verktygen för att redigera dessa designer eller skapa nya.