Installera webbprogram i mitt Linux-värdtjänstkonto

När det är dags att lägga till webbapplikationer (som WordPress eller Joomla) till ditt Linux-värdtjänstkonto följer du dessa steg för att använda Installatron.

OBS! Har du en webbplats med en annan värd? Om du flyttar webbplatsen till GoDaddy kan du spara lite tid genom att importera de program du redan använder från den webbplatsen .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster väljer du Hantera bredvid det Linux-värdkonto du vill använda.
    välj hantera
  3. I kontots kontrollpanel , under Webbplatser , under domänen väljer du Installera program .
    välj installera program
  4. I webbläsaren Installatron-program väljer du det program du vill installera och informationssidan för den appen visas.
  5. Välj + installera det här programmet . Eller om du inte vill installera den här appen väljer du Bakåt i webbläsaren och upprepar föregående steg.
  6. Fyll i fälten och markeringarna och välj sedan + Installera .