Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Installera PHP-moduler

PHP, ett av de vanligaste skriptspråken, har moduler eller inbäddade skript som kan användas för ytterligare funktioner på din webbplats. Många program och CMS-program kräver en mängd olika PHP- eller Apache-moduler för att fungera. Men sorten är stor, och de måste vara installerade korrekt för att dina program ska fungera. Vårt värdtjänstteam kan hjälpa till att få dina PHP-moduler installerade snabbt och korrekt, första gången.

OBS! Läs mer om den här tjänsten genom att våra GoDaddy-guider är här för att hjälpa dig.

Mer information

Mer information om de tjänster som GoDaddy erbjuder finns iMeny för värdtjänster .