Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Installera PHP-moduler

PHP, ett av de vanligaste skriptspråken, har moduler eller inbäddade skript som kan användas för ytterligare funktioner på din webbplats. Många program och CMS-program kräver en mängd olika PHP- eller Apache-moduler för att fungera. Men sorten är stor, och de måste vara installerade korrekt för att dina program ska fungera. Vårt team för experttjänster kan hjälpa till att få dina PHP-moduler installerade snabbt och korrekt, första gången.

OBS! Om du vill veta mer om det här tjänsten ringer du (480) 463-8824 .

GoDaddy-experttjänster

Mer information om de tjänster GoDaddy erbjuder finns iMenyn Experttjänster .