Importera e-postkonton och vidarebefordringar till cPanel-e-post för mitt Linux-värdtjänstkonto

Du kan importera en uppsättning e-postkonton eller vidarebefordringar till cPanel-e-post och skapa adresser samtidigt.

OBS! För att använda den här funktionen måste du konfigurera en .csv- eller .xls-fil med e-postadresserna eller vidarebefordran. För hjälp, se cPanel-dokumentationen för Adressimportör .

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels startsida i avsnittet E-post klickar du på Adressimportör .
  5. Följ cPanels anvisningar för att välja och importera filen. Mer information finns i cPanel-dokumentationen för Adressimportör .