SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hur lång tid tar det att utfärda mitt certifikat?

Många faktorer avgör hur lång tid det tar att utfärda ett SSL-certifikat, t.ex. certifikattyp, vad vi behöver verifiera och hur snabbt du svarar med den begärda informationen. Här är en kort översikt av certifikattyp:

Standard SSL-certifikat - Domännamn validerat, vilket innebär att vi måste verifiera att du behåller kontrollen över domänen. Om du tillhandahåller all önskad dokumentation och vi snabbt kan autentisera den kan vi utfärda ett certifikat inom några minuter.

SSL-certifikat - Deluxe - Domännamn och företagsverifierat, vilket innebär att vi måste verifiera din kontroll över domänen och ditt företags legitimitet, vanligtvis genom att ringa under vanliga öppettider. Om du tillhandahåller all önskad dokumentation kan det ta två till fem arbetsdagar för oss att verifiera och utfärda ett certifikat.

Premium SSL-certifikat - Premium SSL kräver den mest omfattande verifieringen. Vi verifierar din kontroll över domänen och ditt företags legitimitet genom att kontrollera det juridiska namnet, adressen, telefonnumret, cheferna och annan information som du skickar in med din begäran. Processen kan innebära mycket e-postkorrespondens med våra SSL-specialister, så tveka inte att ställa frågor.