SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hur fungerar SSL-certifikat?

Ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) är ett digitalt certifikat som autentiserar webbplatsens identitet och krypterar information som skickas till servern med SSL-teknik. Kryptering är processen att kryptera data till ett oskiljbart format som endast kan återställas till ett läsbart format med rätt dekrypteringsnyckel.

Ett SSL-certifikat säkerställer säker, enkel och bekväm internet-shopping. När en internetanvändare kommer in i ett säkert område - till exempel genom att ange kreditkortsinformation, e-postadress eller andra personuppgifter - kan shoppingwebbplatsens SSL-certifikat låta webbläsaren och webbservern skapa en säker, krypterad anslutning. SSL " handskakning & quot; processen, som skapar den säkra sessionen, sker diskret bakom scenen utan att avbryta konsumentens shoppingupplevelse. A " hänglås & quot; ikonen i webbläsarens statusfält och " https: & sol; & sol; " prefix i URL: en är de enda synliga indikationerna på en pågående säker session.

Däremot, om en användare försöker skicka personuppgifter till en webbplats utan säkerhet (dvs. en webbplats som inte är skyddad med ett giltigt SSL-certifikat), utlöser webbläsarens inbyggda säkerhetsmekanism en varning till användaren, som påminner honom / henne om att webbplatsen är inte säker och att känsliga uppgifter kan fångas upp av tredje part. Inför en sådan varning kommer de flesta internetanvändare sannolikt att söka någon annanstans för att göra ett köp.

För att hitta produktinformation, se vår SSL-certifikatsida .