Hjälpguide för Hemsideprogram 7

Hemsideprogram 7 är en föråldrad produkt och går inte längre att köpa. Om du behöver hjälp med ditt aktiva Hemsideprogram 7-konto hittar du svar i den här nedladdningsbara filen:

Guide till Hemsideprogram version 7

Obs! Om du vill bygga en ny webbplats kontrollera vår senaste version av Hemsideprogram.

Locu har tagits ur bruk och är inte längre tillgängligt sedan mitten av oktober 2020. Vi skapar automatiskt en PDF-version av din meny i början av september 2020 och placerar den på ditt konto. Läs mer om hantera menyer i Hemsideprogram 7.