|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hjälpguide för fotoalbum

Fotoalbum är en äldre produkt och kan inte längre köpas. Om du behöver hjälp med ditt aktiva Fotoalbum-konto kan du hitta svar i den här nedladdningsbara filen:

Fotoalbumguide

OBS! Om du vill lägga till bilder online eller skapa en ny webbplats kan du kolla in vårt senaste Webbplatsverktyg .


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.