Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hitta SMTP-reläservern för min Gen 4 VPS

SMTP-reläservern för din Generation 4 VPS beror på vilken datacenter den finns:

Datacenter SMTP-reläserver
USA (västra) dedrelay.secureserver.net
USA (öst) a2nlvphout-v01.shr.prod.iad2.secureserver.net
Europa n1smtpout.europe.secureserver.net
Asien sg2nlvphout-v01.shr.prod.sin2.secureserver.net

Din server måste skicka e-post via våra reläservrar. Det förhindrar felaktig nätverksanvändning och ser till att våra kunder inte förlorar sin nätverksåtkomst för att de använder samma nätverk som en skräppostavsändare.

Vanligtvis behöver du inte oroa dig över de här inställningarna, såvida det inte uppstår några fel, eller om du vill använda en annan e-postserverdemon på din server.

OBS! Våra servrar har en gräns för utgående e-post på 5000 per dag. Om du behöver skicka mer än 5 000 e-postmeddelanden per dag, kontakta någon av våra guider för hjälp.