Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hitta min IP-adress för min Gen 4-server

Din Generation 4 VPS eller dedikerade server har en unik IP-adress som du kan använda för åtkomst. Så här hittar du den adressen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. I Mina produkter sidan klickar Servrar, och bredvid Generation 4 server som du vill visa genom att klicka på Hantera.
  3. IP-adressen visas precis under servernamnet i sidans övre vänstra hörn.
    hitta min IP-adress för min server