VPS4-värdtjänster Hjälp

Hitta min Generation 4 SMTP-reläserver

Din VPS Generation 4 SMTP-reläserver beror på det datacenter där servern finns:

Datacenter SMTP-reläserver
Europa n1smtpout.europe.secureserver.net
Asien sg2nlvphout-v01.shr.prod.sin2.secureserver.net

Din server måste skicka e-post via våra reläservrar. Det förhindrar felaktig nätverksanvändning och ser till att våra kunder inte förlorar sin nätverksåtkomst för att de använder samma nätverk som en skräppostavsändare.

Vanligtvis behöver du inte oroa dig över de här inställningarna, såvida det inte uppstår några fel, eller om du vill använda en annan e-postserverdemon på din server.

Våra servrar har en gräns på 5 000 utgående e-postmeddelanden per dag. Kontakta kundsupport om du behöver skicka fler än 5 000 e-postmeddelanden per dag.