Hantera push-meddelanden med GoDaddy Investor

Investor-appen GoDaddy erbjuder push-meddelanden för att hålla dig uppdaterad om dina auktioner och bud, vilket hjälper dig att hålla koll på auktioner du är intresserad av och öka chanserna att få den domän du väljer.

OBS! Ett meddelande kan utlösas när du överbud, tittar på auktionen eller bjuder på en auktion.

1. Öppna Investor -appen på din mobila enhet (antingen iOS eller Android).
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Meddelanden längst ned i navigeringsfältet.
  4. Välj reglaget för de aviseringar som du vill aktivera. Detta meddelar dig när:
    • Titta på & Slutar snart: En auktion på din bevakningslista avslutas snart.
    • Överbud & Slutar snart: Du har fått ett överbud och auktionen avslutas snart.
    • Seller Countered: En säljare har motverkat ditt erbjudande.
    • Erbjudandet accepterat: En säljare har accepterat ditt erbjudande.

En skuggad växling bekräftar att ett push-meddelande är aktiverat. Du kan inaktivera ett push-meddelande genom att välja lämplig växling, så ändras färgen till grå.