Hantera push-meddelanden med GoDaddy Investor

Investerar-appen GoDaddy erbjuder push-aviseringar. Kunder uppmanas att aktivera push-meddelanden vid den första installationen av Investor-appen.

OBS! Push-aviseringar stöds på auktioner som slutar om 15 minuter. Aviseringen kan utlösas när användaren överbud, tittar på auktionen eller bjuder på auktionen.

1. Öppna Investor- appen på din enhet (antingen iOS eller Android).
  2. Tryck påTextikon ( Meny ).
  3. Tryck på Aviseringar .
  4. Slå på knappen Meddelanden för att se till att aviseringar är aktiverade.