Hantera mina Onlinebutik-beställningar

När en beställning görs via din onlinebutik listas den på sidan Beställningar. Du får se var den ordern ligger i genomförandepipelinen och vilka åtgärder du kan behöva vidta för att behandla dessa beställningar.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från kontrollpanelen expanderar du Butik och väljer sedan Beställningar .

Din beställningssida är det centrala navet för varje beställning som någonsin bearbetats av din butik. Du kan till och med se kundvagnar övergivna av besökare som har lämnat din webbplats. Med tiden kommer den här sidan att fylla med beställningar tidigare och nu. Vi har lagt till verktyg som hjälper dig att sortera, söka och organisera dina beställningar.

Sortera

På sidan Beställningar kan Alla beställningar sorteras (stigande eller fallande) genom att välja vilken kolumnrubrik som helst.

Sök

Sök efter mottagna beställningar enligt följande kriterier inom en viss tidsram:

• Beställningsnummer
  • Namn
  • E-post
  • Uppfyllelsestatus
  • Betalning
  • Försäljningskanal (om du har aktiverat marknadsplatser i din onlinebutik)

Skriv ut eller ladda ner

Välj specifika beställningsfakturor för utskrift eller nedladdning.

Gör testorder

Verifiera inköpsflödet i din egen butik för att se exakt vad dina kunder ser när de gör ett köp. Kör en testorder via din webbplats för att få en torr körningsorder genom ditt system. Välj offlinebetalning för att undvika att bli debiterad.

Automatisera överförda e-postmeddelanden om övergiven kundvagn

Välj Övergivna kundvagnar för att se en lista över kunder som har lämnat webbplatsen och lagt till varor i kundvagnarna. Om de kunderna var inloggade kan du konfigurera automatiska påminnelser via e-post så att de kan kontakta dem och föreslå att de slutför sina beställningar.

OBS! Välj Uppdatera inställningar för att justera inställningarna för återställning av övergiven kundvagn, inklusive hur lång tid det tar att vänta efter att en kund har lämnat webbplatsen innan den skickar den automatiska påminnelsen via e-post.