|  Start
Hjälp

Domäner Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hantera ditt konto

Från gränssnittet Mitt konto på GoDaddy Auktioner kan du enkelt spåra och hantera dina bud och auktioner.

Så här hanterar du ditt konto i GoDaddy Auktioner

  1. Logga in på GoDaddy Auktioner . Din kontohanterare visas.
  2. Klicka på Auktioner .
  3. Klicka på Mitt konto .

Du kan visa de domäner du bjuder på, titta på eller sälja, sortera i vilken ordning domänerna visas och ange bud eller erbjudanden.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.