Hämta auktoriseringskod via nedladdning

En exporterbar lista kan användas för att granska information för dina domännamn och spara den informationen lokalt på din enhet, inklusive dina domännamn. Du kan skapa och ladda ner en exporterbar lista i en CSV- eller XML- filtyp från ditt konto.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Exportera i menyn ovanför din domänlista.
  3. Välj inställningar för din export:
    • Rapportnamn: välj ett namn för din rapport
    • Exportalternativ: välj att exportera alla domäner eller endast domäner som väntar på överföring
    • Visa kolumner: välj om du bara vill exportera de kolumner som för närvarande visas eller alla möjliga kolumner
    • Filformat: välj CSV eller XML som filformat
    • Filkomprimering: Välj ett komprimeringsalternativ för din rapportfil
    • Markera kryssrutan om du vill inkludera auktoriseringskoder för dina domäner
  4. Välj OK för att bekräfta inställningarna för din export.
  5. Välj Ladda ned nu, så laddas din exporterade lista ned till din enhet i det filformat du valde.

OBS! Du måste verifiera din identitet om du har domänskydd på din domän. Vi skickar automatiskt en verifieringskod om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverat i ditt konto i mer än 72 timmar. Annars väljer du Skicka lösenord så skickar vi ett engångslösenord till din registrerares e-postadress.

Relaterat steg

• När du har skapat en exporterbar lista kan du hämta den igen när som helst.