Guidad rundtur i Linux-värdtjänster Del 2: WordPress

Nästa stopp på vår guidade rundtur i ditt nya Linux-värdtjänstkonto är ett besök på WordPress , som du installerade under kontoinställningen. Om du inte har installerat WordPress kommer inga bekymmer & mdash; vi visar dig hur du gör det i slutet av turen. Eller om du inte planerar att använda WordPress kan du gå vidare till nästa stopp på turen, cPanel .

Så här kommer du till WordPress

Gå till avsnittet Webbplatser på ditt kontos instrumentpanel och välj Admin .
välj Admin för att öppna WordPress

WordPress öppnas i ett nytt fönster eller en ny flik. WordPress-startsidan kallas även för en instrumentpanel :
wordpress-instrumentpanel

Vad kan du göra i WordPress-instrumentpanelen?

Allting! WordPress-kontrollpanelen är där du bygger hela din webbplats, inklusive:

• Redigera innehåll på valfri sida på webbplatsen
  • Lägga till sidor, inlägg och media på webbplatsen
  • Välja teman och mallar
  • Visa och hantera besökarkommentarer
  • Aktiverar eller inaktiverar insticksprogram
  • Lär dig mer om WordPress-nyheter
  • Redigera din WordPress-användarprofil

Vårt nästa stopp på turen: cPanel

Låt oss ta en titt på cPanel , den app du använder för att hantera många avancerade webbplatsinställningar.

Eller gå tillbaka och granska kontrollpanelen för ditt Linux-värdtjänstkonto.