Gör ändringar i din .htaccess-fil

Med hjälp av .htaccess-filer kan du kontrollera beteendet för din webbplats eller en viss katalog på din webbplats. Det kan vara svårt att redigera filen på grund av filens kritiska karaktär - ett misstag och din webbplats kan vara otillgänglig. Våra webbhotellsexperter kan hjälpa dig att göra de ändringar som krävs för den här filen via ett telefonsamtal.

OBS! Ring (480) 463-8824 om du vill veta mer om den här tjänsten.

GoDaddy-experttjänster

Mer information om de tjänster GoDaddy erbjuder finns iMenyn Experttjänster .