Gå direkt till huvudinnehållet

GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

GoDaddy Studio Teams går i pension

GoDaddy Studio Teams är en funktion som finns tillgänglig i iOS GoDaddy Studio-appen som gör det möjligt för prenumeranter att lägga till upp till 30 teammedlemmar för att samarbeta om GoDaddy Studio-projekt. Funktionen avbryts i slutet av juni 2022, men vi ger alla våra Teams-prenumeranter 6 månaders gratis tillgång till GoDaddy Studio PRO när deras Teams-prenumeration har gått ut.

Varför går teamet i pension?

Teams skapades av Over innan GoDaddy förvärvade företaget och döpte produkten till GoDaddy Studio. Den var endast tillgänglig på iOS och hade en mycket liten prenumerantbas. Användningen av Teams har sedan dess minskat. Som sådan har vi bestämt oss för att dra tillbaka funktionen, vilket hjälper oss att förenkla och effektivisera GoDaddy Studio.

Vad händer med min prenumeration?

Din prenumeration på GoDaddy Studio Teams fortsätter att fungera fram till nästa debiteringsdatum. Efter det har du fri tillgång till PRO-funktionerna i 6 månader - du behöver inte prenumerera på nytt förrän efter din kostnadsfria 6-månadersåtkomst är över.

När går lag till pension?

I slutet av juni 2022 tar vi bort våra kunders möjligheter att prenumerera på Teams. Om du redan har en Teams-prenumeration har du tillgång till den till nästa debiteringsdatum. För att hitta nästa faktureringsdatum loggar du in på ditt GoDaddy-konto och bläddrar tills du ser GoDaddy Studio.

Vad innebär det här för mig?

När Team har tagits bort kan dina teammedlemmar inte längre kunna:

  • Gå till deras delade mappar och projekten i de mapparna
  • Kommentera projekt
  • Gå till GoDaddy Studio PRO (även om alla medlemmar får en PRO-prenumeration på 6 månader när vi har tagit bort Teams)

Vad händer med projekt som sparas i mina Teams-mappar?

Alla teamägare får en kopia av alla icke-privata Teams-mappar och alla projekt i den. Mappskaparna får en kopia av alla mappar de skapat och alla projekt i dessa.

Om en teammedlem vill behålla ett projekt i en mapp som de inte skapade behöver de lägga till projektet manuellt i sin personliga mapp.

Mer information