Gå till OneDrive i Office 365

OneDrive för företag är ditt personliga bibliotek där du kan lagra och organisera alla dina dokument. Du kan enkelt komma åt filer som du skapar eller lagrar på OneDrive var som helst, på valfri enhet, och redigera dem med Office-webbappar (onlineversioner av Microsoft Word®, PowerPoint® och Excel®).

Med OneDrive är det också lätt att dela dokument med vem som helst så att de kan läsas och redigeras – ett bra sätt att synkronisera arbetet utan att behöva skicka dokument fram och tillbaka via e-post.

Gå till OneDrive

1. Gå till epost.domänexempel.com, där domänexempel.com är din din e-postadress domännamn.
  2. Ange din e-postadress och lösenord och klicka på Sign in (Logga in).
  3. Klicka på rutnät med appar längst upp till vänster och sedan på OneDrive.

Se Microsofts dokumentation för mer information om hur du använder OneDrive.