Logga in på OneDrive eller SharePoint

Betrakta OneDrive som ditt personliga bibliotek för att lagra och organisera alla dina dokument. Du kan komma åt OneDrive-filer var som helst, på vilken enhet som helst och redigera dem med Microsoft 365-apparna (onlineversionerna av Microsoft Outlook, Word, PowerPoint och Excel).

När du arbetar som ett team använder du SharePoint för sömlöst samarbete. Du blir mer produktiv än någonsin med verktyg för att dela nyheter, hålla koll på händelser och hantera organisationens resurser.

Obligatoriskt: Du behöver Online Business Essentials, Business Professional, Premium Security eller Business Enterprise planer att komma åt OneDrive eller SharePoint.
  1. Logga in på Microsoft 365. Använd din Microsoft 365-e-postadress och -lösenord (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj menyn och välj OneDrive eller SharePoint .
    OneDrive och SharePoint-ikoner
  3. När du har öppnat appen kan du skapa, komma åt och ladda upp nya dokument.