Guidad rundtur för Linux-värdtjänster

Välkommen till Värdtjänster för Linux! Nu när ditt konto är konfigurerat ska vi ta en titt på några av de platser som du behöver bekanta dig med, så kommer du vara redo att börja bygga en webbplats på nolltid!

Obs! Har du inte konfigurerat ditt konto än? Inga problem – följ stegen i den här hjälpartikeln och kom sedan tillbaka för rundturen.

• Först ska vi ta en titt på kontrollpanelen för ditt Linux-värdtjänstkonto. Det är startpunkten för att äga ett konto, och du kan hämta alla godsaker härifrån.
  • Sedan ska vi kolla in WordPress, världens populäraste app för att bygga webbplatser.
  • Därefter tar vi en titt på cPanel. cPanel är en kraftfull app som arbetar bakom kulisserna och som du kan använda för att hantera de tekniska aspekterna när du ska stötta din webbplats.
  • Slutligen ger vi dig en lista över de viktigaste sakerna att göra först, som att ställa in säkerheten och säkerhetskopior av webbplatsen. Sedan kan du sätta igång och bygga din webbplats.

Börja rundturen!

Är du redo? Vi går till kontrollpanelen för ditt konto.