Förstå Linux med cPanel-värdtjänster

Linux-värdtjänster är den vanligaste plattformen för värdtjänster för webbhotell och erbjuder populära funktioner som används av webbdesigners. cPanel, en kontrollpanel för värdtjänster, erbjuder ett grafiskt gränssnitt för åtkomst till funktionerna. Få igång din webbplats genom att konfigurera dina Linux-värdtjänster med ett cPanel-konto.

Grundläggande steg för att använda Linux-värdtjänster

• Använd en FTP-klient för att ladda upp dina filer. Ditt värdtjänstkonto använder public_html som rotkatalog för din primära domän.
  • Om du inte har en webbplats ännu så installerar du ett Content Management System (CMS), till exempel WordPress, för att skapa en webbplats och hantera innehållet.
  • När webbplatsen har skapats, konfigurerar du säkerhetskopiering så att du inte behöver oroa dig över att förlora innehållet. GoDaddy kan säkerhetskopiera din webbplats åt dig eller så kan du konfigurera dina egna säkerhetskopior.