Förstå Content Creator med hjälp av Over från GoDaddy

Använd Content Creator för att skapa fantastisk grafik för webbplatser och sociala medier som drar till sig uppmärksamhet.

Vad kan du göra i Content Creator?

I Content Creator, som tillhandahålls av Over från GoDaddy, är det enkelt att skapa visuellt innehåll, vare sig du använder dator, surfplatta eller telefon. Utgå från en tom arbetsyta eller mall. Vi erbjuder tusentals alternativ för loggor, marknadsföring av kampanjer, produktbilder, sociala medier med mera. Du har tillgång till uppladdade bilder och stockfoton så att du kan skapa just det utseende du vill utan att behöva anställa någon grafisk formgivare.

Vill du se hur Over från GoDaddy fungerar och bli inspirerad? Kolla in vår YouTube-kanal, som har flera spellistor med snabbtips och avancerade självstudier.

Hur mycket kostar det?

Gratisversionen är tillgänglig för alla användare.

Pro-versionen ingår i Website Builder premium- och e-handelspaket (se paket och priser) samt programsviten för digital marknadsföring.

Hur får jag tillgång till Content Creator, som tillhandahålls av Over från GoDaddy?

Läs om hur du loggar in på Over med ditt GoDaddy-konto. I artikeln beskrivs tre sätt att få åtkomst till Over med ditt GoDaddy-konto:

• I Website Builder eller programsviten för digital marknadsföring, på fliken Marknadsföring.
  • Via internet på madewithover.com.
  • Via Over-mobilappen (Android och iOS).