Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hitta min IP-adress för min Gen 4-server

Din Generation 4 VPS eller dedikerade server har en unik IP-adress som du kan använda för åtkomst. Så här hittar du den adressen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. I Mina produkter sidan klickar Servrar, och bredvid Generation 4 server som du vill visa genom att klicka på Hantera.
  3. IP-adressen visas precis under servernamnet i sidans övre vänstra hörn.
    hitta min IP-adress för min server