Felsökning av databasfel # 1045

Felet # 1045 är ett phpMyAdmin-autentiseringsfel som kan orsakas av ett felaktigt skrivet användarnamn eller lösenord.

Det här felet visas när du försöker logga in på phpMyAdmin:
# 1045 - Åtkomst nekad för användaren '(databasanvändarnamn)' @ '(värdkonto IP-adress)' (med lösenord: YES)

För att felsöka det här felet bör du slutföra en lösenordsåterställning och se till att du använder rätt databasvärdnamn. Mer information finns i och . Vi rekommenderar även att du rensar din cache och cookies.