SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Felsök ett problem med förnyat certifikat i Microsoft IIS

OBS! Om GoDaddy är värd för din webbplats behöver du inte oroa dig över det här problemet. Vi genererar automatiskt en ny CSR för din förnyelsebegäran. Den här begränsningen påverkar endast guiden för IIS-certifikat och inte certifikatnyckellagret på IIS-servrar.

När vi samlar in en förnyelsebetalning återanvänds automatiskt den begäran om certifikatsignering som erhölls tillsammans med den ursprungliga eller föregående begäran.

Men Microsoft Internet Information Services (IIS) -certifikatguiden vill att nya certifikat ska genereras med en ny CSR. När du använder guiden för att importera det nya certifikatet får du ett felmeddelande som säger att certifikatet inte har tagits bort (användarnamnet spelar ingen roll).

För att lösa problemet kan du åternyckla det förnyade certifikatet från SSL-kontrollpanelen eller följa dessa steg för att använda det förnyade certifikatet som det är.

1. Klicka på OK och avbryt från guiden för IIS-certifikat.
  2. Hämta serienumret för det nya certifikatet:
    1. Dubbelklicka på certifikatfilen som du placerade på servern.
    2. Klicka på fliken Detaljer.
    3. Klicka på Serienummer och kopiera serienumret.
  3. Öppna en kommandotolk och kör följande kommando: Certutil -repairstore my [serienummer utan mellanslag].
  4. Navigera tillbaka till IIS-hanteraren och tryck på F5 för att se det nya certifikatet.
  5. Klicka på Anslutningar och välj sedan webbplatsen.
  6. Klicka på Åtgärder och välj Bindningar .
  7. Klicka på https och välj Redigera .
  8. Välj det förnyade certifikatet och klicka på OK .