GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Etsy Addon

Som en av världens största marknadsplatser för handgjorda föremål är Etsy ett bra ställe att köpa och sälja handgjorda produkter av hög kvalitet. GoDaddy Email Marketing Etsy Addon gör att du kan synkronisera dina Etsy-butikslistor med din kompositör, så att du enkelt kan lägga till produkter i dina nyhetsbrev via e-post.

1. I ditt GoDaddy Email Marketing konto, klicka Addons, högst upp på sidan.
  2. Välj Lägg till mer .
  3. Klicka på 3: e fliken Party Integrations.
  4. Rulla till alternativet Etsy och klicka på .
  5. Klicka påKlicka på cog för att ställa in Etsy-tillägg (kugghjulet) för att ansluta din Etsy-butik.
  6. Ange ditt Etsy Shop-namn .

OBS! Om du inte har en Etsy-butik kan du skapa en butik här .

7. Klicka på Länk till butik .

Du får ett meddelande om att din butik är länkad. Om du ser en sida som säger att du inte är förlorad ... är ditt Etsy-butiksnamn inte korrekt. Klicka på Ta mig bort här! att gå tillbaka. Dubbelkolla ditt butiksnamn och försök igen.

OBS! Ditt butiksnamn får inte ha några mellanslag och är den sista delen av webbadressen till din butik.