Ladda ner och installera Office-appar för iPhone eller iPad

Om du har något av programmen Online Grund, Företag eller Business Premium kan du använda mobilapparna på iPhone eller iPad. Du behöver ladda ner respektive Office-app var för sig från App Store.

1. I Office-appen får du Microsoft Word, Excel och PowerPoint på ett och samma ställe, och den går att ladda ner till iOS. Om du behöver fler appar eller ladda ner en enstaka app kan du välja den du vill ha och ladda ner den separat.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Ange din e-postadress för Microsoft 365.
  4. Tryck till på Next (Nästa).
  5. Du dirigeras till en annan inloggningssida för att ange ditt lösenord.
  6. Tryck på Logga in.

Upprepa de här stegen för alla Office-appar du vill använda.

Beroende på hur många filer och mappar du har kan det ta flera minuter att synkronisera allt. När synkroniseringen har slutförts kan du komma åt, skapa och dela alla dina dokument.