Gå direkt till huvudinnehållet

GoDaddy Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Nedgradera planen

Du kan nedgradera planen om du vill ha färre funktioner eller om du inte vill betala för funktioner som du inte tror att du kommer att använda. Du kan uppgradera senare, men du måste då återställa de funktioner du förlorade när du nedgraderar.

Om du exempelvis har handelsplanen och har lagt till produkter kommer allt butiksarbete att raderas när du har nedgraderat din plan.

Varning: När du nedgraderar från Website Builder e-handelsplan behålls dess produkter, beskrivningar, beställningar etc. i 30 dagar om du ändrar dig. I annat fall kommer inga andra funktioner som är kopplade till din tidigare plan att sparas i den nya planen.

Kontakta support för att få hjälp med det.

Mer information