Webbplatsverktyg Hjälp

Dölja eller visa kontaktformulär

Kontaktformuläret visas som standard och gör att dina besökare kan skicka frågor till dig om webbplatsen. Om du inte behöver kontaktformulär i din verksamhet kan du dölja det. Du kan alltid visa det senare om du behöver det.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla ner till avsnittet Kontakta oss och klicka på det.
  4. Klicka på avsnittets Kontaktformulär-objekt.
    Klicka på Kontaktformulär-objekt
  5. Som standard är Visa kontaktformulär aktiverat (grönt). Klicka på knappen för att dölja formuläret (eller för att visa det, om det är dolt).
    Knappen Visa kontaktformulär är aktiverad som standard Klicka på knappen för att dölja eller visa kontaktformulär

OBS! Om din verksamhet endast finns online kan du ta bort all text i fälten för adress och öppettider.

6. Ändringarna sparas automatiskt, så klicka två gånger på pilen som pekar åt vänster och sedan på Klart.
  7. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats eller på Publicera.