GoDaddy Conversations Help

Koppla från min Facebook-företagssida från GoDaddy Conversations

När du kopplar bort din Facebook-företagssida från GoDaddy Conversations kommer du inte att ta emot meddelanden och kommentarer om Facebook Messenger. Alla dina Facebook-meddelanden och kommentarer kommer att tas bort från inkorg och arkiv för Konversationer, och stjärnmärkta Facebook-meddelanden och kommentarer tas också bort.

You can reconnect Facebook any time. If you do, all your messages and comments will appear in your Conversations inbox again.

  1. Logga in på din GoDaddy-mobilapp.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options more, and then tap Settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Bekräfta att du vill koppla från Facebook genom att välja Ja, Koppla från .
  1. Logga in på din GoDaddy-mobilapp.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Bekräfta att du vill koppla från Facebook genom att välja Ja, Koppla från .
  1. Gå till din GoDaddy produktsida för i en webbläsare.
  2. Om du har den fristående versionen av Conversations expanderar du Conversations Unified Inbox . Välj Webbinkorg till höger om ditt Conversations-paket.

    ELLER

    Om du har ett Websites + Marketing-paket bläddrar du till Websites + Marketing och väljer Hantera bredvid din webbplats. Expandera Conversations i den vänstra menyn.

  3. Välj Inställningar.
  4. Select Channels
  5. Expand Facebook, and then select your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Bekräfta att du vill koppla från Facebook genom att välja Ja, Koppla från .

Relaterat steg

Mer information