Din webbplats har migrerats! Välkommen till cPanel-värdtjänster

GoDaddy arbetar ständigt med att förse våra kunder med marknadens bästa värdtjänstupplevelse. Som ett led i detta har vi uppgraderat våra Linux 4G-värdtjänster till cPanel-värdtjänster. Kontrollpanelen är annorlunda, men nu har du åtkomstfunktioner som du tidigare haft tillsammans med nya.

Nyheter

• Lägga till en domän direkt : Du kan lägga till domäner direkt i cPanel. Väntar inte längre på att börja arbeta med din nya webbplats!
  • Nya programvaruversioner : Håll dig uppdaterad med branschstandarder - cPanel kör de senaste versionerna av PHP, Ruby, Python, Apache och Perl.
  • Domänspecifika SSL: er - med cPanel kan du installera SSL-certifikat på tilläggsdomäner istället för att kräva ett UCC-certifikat för sekundära domäner.
  • Uppgraderbara resurser - Behöver du mer minne eller mer bearbetningskraft? Uppgradera ditt konto och få snabbt åtkomst till dina utökade resurser